:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: KOOPDVD MEI 2003
PERSBERICHT: KOOPDVD MEI 2003
Bron: RCV - Datum: 2003-05-31 - Geplaatst door: Werner
PRĘT-Ŕ-PORTER

De glitter en glamour van de internationale modewereld met al haar intriges, sterren, supermodellen en ontwerpers, vormt het oogstrelende decor voor een “onthullende” film van regisseur Robert Altman. Een invloedrijk lid van het belangrijkste modesyndicaat wordt vlak voor de aanvang van het jaarlijkse fashion-spektakel dood aangetroffen. Moord of ongeluk? De politie sluit niets uit en alle aanwezigen blijken vervolgens verdacht te zijn… De talloze journalisten en modereporters ruiken ’t schandaal en storten zich op het nieuws. Voor alle sterren uit de mode- en filmwereld geldt echter; moord of geen moord: “the show must go on!”.

Regie: Robert Altman (Short Cuts, The Gingerbread Man, Dr.T&the Women)
Cast: Julia Roberts (Notting Hill, Erin Brockovich, Ocean’s Eleven), Tim Robbins (The Shawshank Redemption, Arlington Road), Kim Basinger (9 1/2 weeks, L.A. Confidential, 8 Mile)
Lengte: ca. 133 minuten
Leeftijd: 16 jaar

Extra’s op de DVD:
• Trailers

Technische specificaties DVD:
Dolby Digital Surround
breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 21 mei 2003MIMIC 2

In de hoogspanningsleidingen van New York worden drie mannen gevonden die gruwelijk verminkt zijn: zelfs hun gezichten zijn weg. Rechercheur Klaski ontdekt dat de slachtoffers lerares Remy kenden. Dan breekt de hel los. Remy wordt aangevallen door een afschuwelijk, intelligent insect dat net zo groot is als een mens, steeds van vorm verandert en het gezicht van een van zijn slachtoffers heeft. En het wil nageslacht verwekken bij Remy! Zij, Klaski en een stel studenten komen vast te zitten in haar school terwijl het monster hen opjaagt. Dan wordt het helemaal levensgevaarlijk: het leger treft voorbereidingen om de school te bestoken met gifgas. Ze weten niet dat de groep binnen gevangen zit...

Regie: Jean de Segonzac (TV: Law and Order: Special Victims Unit)
Cast: Alix Koromzay (Mimic, Nightwatch, The Haunting), Jon Polito (The Big Lebowsky, Stuart Little)
Lengte: ca. 82 minuten
Leeftijd: 16 jaar

Extra’s op de DVD:
• Trailers

Technische specificaties DVD:
DTS 6.1, Dolby Digital 5.1
16:9 widescreen anamorphic (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 1 mei 2003BLOODY MURDER

Ze hebben er zin in: de acht studenten die een zomer lang een vakantiekamp gaan leiden. Maar al voordat ze arriveren horen ze angstaanjagende verhalen over de gemaskerde seriemoordenaar Trevor Moorehouse. In alle verdwijningen van vakantiegangers en kampleiders de afgelopen tientallen jaren zou hij de hand, of beter: de motorzaag, hebben gehad. Op hun eerste avond spelen de studenten traditiegetrouw het verstoppertjespel ‘Bloody Murder’. Laat dat nou net het favoriete spel zijn van Trevor Moorehouse. Maar hij hanteert wel zijn eigen regels. En toen waren er nog zeven. En toen…

Regie: Ralph Portillo (Naked Lies)
Cast: Jessica Morris (All Shook Up), Peter Guillemette (debuut)
Lengte: ca. 85 minuten
Leeftijd: 16 jaar

Technische specificaties DVD:
Dolby Digital Surround
4:3 (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 1 mei 2003MOTHER’S BOYS

Drie jaar nadat Jude Madigan haar gezin van de ene op de andere dag in de steek heeft gelaten, besluit zij hun leven gewoon weer binnen te wandelen. Jude staat wettelijk in haar recht en dwingt Robert, haar ex, om haar wens te respecteren. Al snel krijgt ze haar drie kinderen zover dat ze zich afzetten tegen hun vader en diens nieuwe vriendin Callie. Maar Jude wil niet alleen haar zonen terugwinnen, ze wil ook Robert weer terug aan haar zijde. Ze gooit al haar charmes in de strijd en ook hij gaat uiteindelijk door de knieën. Wanneer Robert inziet dat Jude eigenlijk een laf spelletje met hem speelt, is Jude er al snel van overtuigd dat Callie degene is die tussen hen instaat, en dat ze snel moet ingrijpen om haar doel te bereiken. Een duivels plan wordt geboren waarbij Jude haar drie zonen manipuleert en misbruikt….

Regie: Yves Simoneau (Free Money, TV Mini serie: Nuremberg)
Cast: Jamie Lee Curtis (Halloween 1-6, A Fish Called Wanda,True Lies), Peter Gallagher (Sex, Lies and Videotape, American Beauty), Vanessa Redgrave (The House of Spirits, Mission Impossible)
Lengte: ca. 95 minuten
Leeftijd: 12 jaar

Extra’s op de DVD:
• Trailers

Technische specificaties DVD:
Dolby Digital Surround
breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 1 mei 2003

UIT HET ARCHIEF