:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> RELEASEBERICHT: DVD HERFSTOFFENSIEF
RELEASEBERICHT: DVD HERFSTOFFENSIEF
Bron: Fox - Datum: 2001-10-18 - Geplaatst door: Serge
ALLY MCBEAL, BUFFY, EN MULDER EN SCULLY ZORGEN VOOR AANGENAME HERFSTDAGEN

Het herfstseizoen staat voor de deur en dat is duidelijk merkbaar. Non-stop regen, donkere wolken en kortere dagen. We beginnen uit te kijken naar de warme chocolademelk en de gezellige videoavonden. 20th Century Fox Home Entertainment weet de herfst een stuk aangenamer te maken met de uitgave van drie DVD-boxen van de meest populaire TV-reeksen. Ally, Buffy, en Mulder en Scully zorgen voor een aangename kamertemperatuur. The X-Files Seizoen 3 DVD-box geeft de aftrap op 14 november aanstaande, gevolgd door Buffy The Vampire Slayer Seizoen 3 DVD/VHS-box op 28 november en 'last but certainly not least' is er de Ally McBeal Seizoen 4 DVD/VHS-box.

X-Files Seizoen 3: zinderende actie en horror
The X-Files Seizoen 3 DVD-box bestaat uit 7 discs vol met zinderende horror- en actiescènes. De maker Chris Carter en de schrijvers vertellen in de extra's over hun belevenissen op de set. Een documentaire, een reportage achter-de-schermen en weggeknipte scènes maken deze box tot een absolute must-have voor de liefhebbers van deze serie. Deze box is vanaf 14 november te koop op DVD voor een consumentenadviesprijs van 139.95 euro. Meer informatie over deze release vindt u op www.xfiles-serie.be (operationeel vanaf 15 oktober - onder voorbehoud).

Releasedatum: 14 november 2001
Genre: SF, actie, horror
Leeftijd: 12 jaar
Lengte: 1220 minuten
Extra's: De box bestaat uit 7 discs. De 7e disc bestaat in zijn geheel uit extra's Weggeknipte scènes, Internationale clips, Cast credits, Audiocommentaar, Documentaire over "The Truth About Season 3", Commentaar van cast & crew, "Behind The Truth" segmenten, Special effects clips, Promo spots

Buffy The Vampire Slayer Seizoen 3: wie wil er niet verslonden worden door de sexy Sarah Michelle Gellar?
Sarah Michelle Gellar is sexier dan ooit in haar strijd tegen vampieren. Alle 22 episodes van seizoen 3 zijn nu beschikbaar op 6 DVD's, exclusief verpakt in een bijzonder fraai boekformaat. De DVD's bevatten tal van extra's zoals twee mini-films, scripts, veel interviews, commentaar van de crew, bloopers en een kijkje-achter-de-schermen. Deze box is verkrijgbaar vanaf 28 november tegen een adviesprijs van 119.95 euro. Ook wie nog geen DVD-speler heeft, hoeft niet te treuren. De box komt ook uit op VHS in twee delen van elk 3 tapes. Voor meer informatie over deze release kunt u terecht op www.buffy-serie.be (operationeel vanaf 15 oktober - onder voorbehoud).

Releasedatum: 28 november 2001
Genre: SF, actie
Leeftijd: 12 jaar
Lengte: 990 minuten
Extra's: 2 mini-films, 23 TV Spots, Foto gallery, Bloopers, Scripts, Biografieën van de cast

Ally McBeal Seizoen 4 tijdens pakjesavond
Sinterklaas kan dit jaar echt niet meer stuk. Seizoen 4 van de Ally McBeal-serie zal dan beschikbaar zijn in een box op VHS en DVD. Met name de fans zullen zich verheugen over deze release aangezien seizoen 4 in België nog niet op TV is vertoond. In seizoen 4 maken we kennis met de flamboyante Larry Paul, gespeeld door een van Hollywoods meest besproken acteurs, Robert Downey Jr. De spontane chemie tussen Downey Jr. en Calista Flockhart doen de vonken in seizoen 4 van het scherm springen! Ally McBeal seizoen 4 is verkrijgbaar vanaf 5 december tegen een aanbevolen prijs van 44.95 euro per VHS en 119.95 euro voor de DVD-box. Meer informatie over deze release is te vinden op www.allymcbeal.be (operationeel vanaf 15 oktober - onder voorbehoud).

Releasedatum: 5 december 2001
Genre: Soap, komedie
Leeftijd: 12 jaar
Lengte: 1035 minuten
Extra's: geen


Recent nieuws van dezelfde bron