:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> MGM >> PERSBERICHT: SOUL PLANE EN LOST JUNCTION
PERSBERICHT: SOUL PLANE EN LOST JUNCTION
Bron: MGM - Datum: 2004-11-23 - Geplaatst door: Werner
SOUL PLANE
This is your soul plane chauffeur speaking!

"Welcome aboard NWA flight 069 from the 310 to the 212. It’s time to bust this coney y'all. In a hot second, I'll be hittin' them switches and gettin' this bitch pumpin' and jumpin'. So screw your sh*t on tight and enjoy the flight."

Aan boord van de eerste vliegtuigmaatschappij die op de kracht van soul vliegt is het non-stop feest! En binnenkort is het ook feest in de videotheek...
De film Soul Plane geeft vliegen een geheel nieuwe betekenis. Sexy stewardessen paraderen door de heetste dance club op 30.000 voet hoogte. Als het vliegtuig zich vanuit de vertrekhal Terminal X in Los Angeles opmaakt voor de eerste vlucht is dat het begin van een swingende en hilarische reis. De brandstof van de coole Captain Mack (Snoopy Dogg) is immers soul! Naast Snoop Dog speelt ook de hiphop-ster Method Man (187) mee evenals de bekende acteurs Tom Arnold (Exit Wounds) en Kevin Hart (Scary Movie 3). Op de DVD van Soul Plane zitten interessante extra’s waaronder the making of, verwijderde scènes, bloopers en de bioscooptrailer.



LOST JUNCTION

Tegelijk met Soul Plane komt ook de rental release van Lost Junction, een zwoele en spannende thriller met Neve Campbell. Als lifter Jimmy McGee (Billy Burke) in de auto stapt bij de mooie Missy Lofton (Campbell) weet hij nog niet wat hem allemaal te wachten staat. De rit neemt een spannende wending als hij erachter komt dat achter in de kofferbak een lijk ligt.


Recent nieuws van dezelfde bron