:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> MGM >> PERSBERICHT: WALKING TALL
PERSBERICHT: WALKING TALL
Bron: MGM - Datum: 2004-12-20 - Geplaatst door: Serge
Deze maand lanceert MGM een echte blockbuster op de Belgische markt: de actieklapper Walking Tall. Walking Tall dat betekent zoveel als 'laten zien wie je bent', ‘terugvechten’ en 'opkomen voor het goede'. En dat doet The Rock in deze meedogenloze good-guy/bad-guy film dan ook als geen ander. Eindelijk weer een film met no-nonsense, keiharde man-to-man vechtscènes.

Na een zware militaire training keert hoofdpersoon Chris (The Rock) terug in zijn geboortestad. Daar ontdekt hij dat de hele gemeenschap in de ban is van de lokale maffia die regeert in drugshandel, gokken en prostitutie. Chris neemt het recht in eigen hand en slaat de zware jongens met een flink stuk hout letterlijk over de stadsgrenzen.

Gelukkig: the good guy always wins. Walking Tall is daarmee een echte Amerikaanse heldenfilm. Het actiegenre is in zowel Europa als de VS zeer populair. Maar met de acteurs Johhny Knoxville (Jackass) en 'The Rock' is Walking Tall meer dan zomaar een keiharde actiefilm. Dit zijn niet alleen populaire acteurs: het zijn moderne MTV-helden. Walking Tall is daarmee een titel van formaat.

Walking Tall is vanaf 11 januari 2005 te huur op dvd. De koopdvd ligt op 9 februari 2005 in de winkel.


Recent nieuws van dezelfde bron