:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE SIMPSONS SEIZOEN 5
PERSBERICHT: THE SIMPSONS SEIZOEN 5
Bron: Fox - Datum: 2005-03-30 - Geplaatst door: Serge
Het volledige vijde seizoen in een schitterende boxset met 4 dvd's.
Verkrijgbaar op dvd vanaf 6 april!

Eindelijk kunnen we genieten van het geweldige vijfde seizoen van de leukste tekenfilmreeks ooit! De repromotion van de vorige seizoenen op dvd maakt het feest compleet: uren en nog eens uren genieten van de niets ontziende humor van de gele familie uit Springfield tegen een superprijsje. Yellow fever rules.

Hoogtepunten
In het vijfde seizoen van de Simpsons (1993-1994) krijg je te zien hoe Grampa en Mr. Burns de moeder van Marge het hof maken, hoe Homer chips eet in de ruimte en hoe Maggie haar levenslange vete begint met de baby met één wenkbrauw. En dan zijn er nog de Ramones die op het verjaardagsfeestje van Mr. Burns spelen... het is maar een kleine selectie uit de hoogtepunten van dit fantastische vijfde seizoen.

22 gestoorde afleveringen op 4 dvd's in een collector's boxset!
Deze boxset is volgepropt met alle mogelijke tijdverspillende extra’s: interactieve en meervoudige invalshoeken op de onbewerkte animaties en storyboards, volledige maar nooit vertoonde en om goede redenen voor altijd verwijderde scènes; verklarende commentaren van de regisseurs waarin ze allerlei sneaky details uit de doeken doen; en een aantal werkelijk schaamteloze TV-spots. Ook zetten wij met trots onze Simpsonstraditie voort, door elke aflevering te voorzien van overvloedig gesproken commentaar, inclusief korte momenten waar wij ook daadwerkelijk ingaan op wat er precies op het scherm gebeurt.

Gaststemmen: van James Brown tot Michelle Pfeiffer
Tot de gasten mogen we deze keer rekenen: James Brown, George Harrison, Albert Brooks, David Crosby, Kathleen Turner, Kelsey Grammer, Werner Klemperer, Pamela Reed, Gerry Cooney, Sam Neill, Ernest Borgnine, Robert Goulet, James Taylor, James Woods, Michelle Pfeiffer, Buzz Aldrin en de voormalige Simpsons-schrijver en -producer Conan O'Brien.

Simpsons: The Movie
Opwinding alom: komt er een film van de Simpsons? Al verscheidene jaren doet het gerucht de ronde, en het ziet ernaar uit dat de wens van de miljoenen fans ook bewaarheid zal worden. Sommige bronnen voorzien de première in 2008: we moeten nog even geduld oefenen...

Alle voorgaande seizoenen in promotie
Fox brengt alle voorgaande seizoenen van de Simpsons uit tegen promotievoorwaarden: een gedroomde kans om je collectie te vervolledigen of vrienden een cadeau te doen waar ze talloze uren plezier aan beleven.

Productinformatie:
Titel: The Simpsons Season 5 Boxset
Releasedatum: 6 april 2005
Genre: Animatie/Komedie
Leeftijd: AL
Lengte: 506 min.
Geluid: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Beeld: 4:3
Ondertiteling dvd: Engels, Frans, Nederlands, Grieks

Extra's dvd:
• 22 afleveringen op 4 discs
• Introductie door Matt Groening
• Audiocommentaren op alle afleveringen
• Featurette met James L. Brooks
• Multi-angle animation
• Geïllustreerd commentaar
• Verwijderde scènes
• TV-spots
• Originele tekeningen
• en nog veel meer...




Recent nieuws van dezelfde bron