:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: HITMAN
PERSBERICHT: HITMAN
Bron: Fox - Datum: 2008-06-11 - Geplaatst door: Werner
HITMAN
De ongecensureerde versie vol waanzinnige special effects met Timothy Olyphant!
Verkrijgbaar vanaf 1 juli 2008 op dvd & Blu-ray

“Hitman: een film die je raakt” - Panorama

Het verhaal
Agent 47 (HITMAN) is opgeleid tot professioneel huurmoordenaar met als krachtigste wapens zijn moed, vastberadenheid en trots. De rollen worden echter drastisch omgedraaid wanneer agent 47 zélf het slachtoffer wordt van een politiek spel. Wanneer zowel Interpol als de Russische geheime dienst hem achterna zitten, moet hij vrezen voor zijn eigen leven... Deze ongecensureerde coole versie van Hitman zit vol met waanzinnige special effects en aanstekelijke muziek.

Geïnspireerd op gelijknamige game
Hitman is geïnspireerd op de gelijknamige en zeer succesvolle reeks van computergames. Momenteel zijn er vier spellen op de markt, het eerste verscheen in 2000. Een vijfde zou in aantocht zijn en uitkomen in 2009. De ontwikkelaars van de games baseerden zich op harde actiefilms van onder meer Luc Besson (Nikita, The Professional) en Quintin Tarantino. Goed gezelschap voor de makers van deze stijlvolle film met een schitterende soundtrack!

Cast en regie
Timothy Olyphant laat zich eens te meer opmerken door zijn ijzersterke vertolking in HItman. We konden deze rasacteur ook al aan het werk zien in Die Hard 4.0 en Scream 2. Ook Dougray Scott (Perfect Creature, Mission Impossible 2), Olga Kurylenko, de nieuwe Bond-girl in Quantum Of Solace, Robert Knepper (Prison Break, Species III) en Ullrich Thomsen (Kingdom Of Heaven, The World Is Not Enough) zorgen voor uitstekend acteerwerk.
De regie is van de hand van Xavier Gens, een Franse regisseur die ook al Frontier maakte, een gruwelijke horrorthriller.

Productinformatie
Releasedatum: 1 juli 2008
Genre: actie, crime, thriller
Leeftijd: 16
Lengte: ca. 90 min.
Geluid: DVD: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1, Duits Dolby Digital 5.1; Blu-ray: Engels DTS HD 5.1, Frans DTS 5.1, Duits DTS 5.1
Beeld: 16x9 LB 2.35
Menu: Nederlands, Engels, Frans, Duits
Ondertiteling dvd: Nederlands, Engels, Frans, Duits

Extra's dvd:
• Het doelwit
• Digitale hits
• Vernietigingswapens
• Afrekening
• Verwijderde scènes
• Bloopers
• Trailers


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron