:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: RELEASES VIERDE KWARTAAL FOX
PERSBERICHT: RELEASES VIERDE KWARTAAL FOX
Bron: Fox - Datum: 2019-10-20 - Geplaatst door: Werner
X-MEN: DARK PHOENIX

Hoofdrolspelers Sophie Turner, Michael Fassbender en Jennifer Lawrence keren terug in de spectaculaire ontknoping van de X-Men saga! Tijdens een reddingsmissie in de ruimte verandert Jean Grey (Sophie Turner) in Dark Phoenix, een levensgevaarlijke mutant met onbegrensde gaven. Terwijl Jean meer en meer controle over de situatie verliest, moeten de X-Men hun krachten bundelen en het opnemen tegen hun meest uitdagende vijand tot nu toe: één van hun eigen mensen!

Genre: Simon Kinberg
Regisseur: Michael Dowse
Cast: o.a. Sophie Turner, James McAvoy, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Jennifer Lawrence en Jessica Chastain.
Releasedatum: 2 oktober 2019 (UHD, DVD en Blu-ray)


STUBER

Bereid je voor op de rit van je leven in deze razendsnelle buddy comedy boordevol megahumor en actie van begin tot eind! Als de vriendelijke Uber-chauffeur Stu (Kumail Nanjiani) een passagier (Dave Bautista) oppikt die een agent blijkt te zijn die een brute moordenaar op het spoor is, krijgt Stu het zwaar voor de kiezen en probeert hij wanhopig zijn gezonde verstand, zijn leven én zijn 5-sterren rating te redden.

Genre: Actie, komedie
Regisseur: Michael Dowse
Cast: o.a. Kumail Nanjiani, David Bautista, Iko Uwais, Natalie Morales, Betty Gilpin, Jimmy Tatro, Mira Sorvino en Karen Gillan.
Releasedatum: 11 december 2019 (DVD en Blu-ray)


THIS IS US SEIZOEN 3

Het derde seizoen van deze meeslepende serie van de schrijver van Crazy, Stupid, Love staat weer garant voor veel dramatische momenten voor de Pearsons. Nu ze achtendertig worden, staan de Grote Drie voor een aantal grote veranderingen en komt er nog een schokkende gebeurtenis uit het verleden aan het licht. Terwijl we Jack en Rebecca volgen tijdens hun eerste ongemakkelijke date, komen we ook meer te weten over andere romances. Kevin’s bezoek aan het dorp in Vietnam waar Jack gestationeerd was leidt tot een aantal onthullingen, Randall betreedt een nieuwe arena, Beth jaagt een oude droom na en Katie en Toby weigeren hun ouderschapswens op te geven. Door dit alles heen versterkt de liefde de band tussen de familieleden die de harten van fans over de hele wereld hebben weten te veroveren.

Genre: Romantiek
Cast: o.a. Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Justin Hartley, Chrissy Metz, Susan Kelechi Watson, Chris Sullivan, Michael Angarano en Ron Cephas Jones.
Releasedatum: 23 oktober 2019 (DVD)


VIKINGS SEIZOEN 5.2

Bij de start van het explosieve tweede deel van het vijfde seizoen van Vikings, luidt het tirannieke bewind van Ivar de Beenloze als koning van Kattegat een nieuwe donkere periode in voor Scandinavië. En terwijl Bjorn en Lagertha samen met Bishop Heahmund proberen te ontkomen aan de moordlustige troepen van Ivar, zorgt de terugkeer van hertog Rollo voor nog meer onrust. Ondertussen bindt Floki op het prachtige maar verlaten IJsland de strijd aan met de elementen en moet hij omgaan met de roep naar wraak van zijn metgezellen. Uiteindelijk zullen de zoons van Ragnar en hun gezworen vijanden samen moeten optrekken om de tiran Ivar, die zichzelf tot god heeft opgeroepen, een halt toe te roepen. Naarmate het seizoen vordert, bereiken de huiveringwekkende actie en de dramatische plotwendingen hun hoogtepunt!

Genre: Actie
Cast: o.a. Katheryn Winnick, Gustaf Skarsgård, Alexander Ludwig, John Kavanagh, Peter Franzén, Jasper Pääkkönen, Moe Dunford, Alex Høgh, Marco Ilsø, Jordan Patrick Smith en Jonathan Rhys Meyers.
Releasedatum: 6 november 2019 (DVD)


MODERN FAMILY SEIZOEN 10

Aan het begin van het hilarische tiende seizoen staat Jay op het punt als grand marshal deel te nemen aan de Fourth of July-parade en zorgen de Pritchett-Dunphy-Tuckers voor het nodige vuurwerk. Phil krijgt de kans zijn carrière een nieuwe wending te geven en Claire blijft worstelen met haar nieuwe rol in de familie. Terwijl Jay's bedrijf letterlijk naar de honden gaat, is Gloria geobsedeerd door de relatie van Manny en de buitenschoolse activiteiten van Joe. Mitch krijgt een aantal spraakmakende nieuwe zaken, terwijl hij samen met Cam een nieuw lid in zijn gezin opneemt en probeert de banden met Lily aan te halen. Hoewel Luke zich vol overgave op zijn school stort, weet Alex juist niet wat zij na haar opleiding moet doen en heeft Haley moeite een paar belangrijke beslissingen te nemen. Ondanks dat de familie het verlies van een naaste een plekje moet geven, weten zij zich ook te ontwikkelen, met een grotere lach dan ooit tevoren.

Genre: Komedie
Cast: o.a. Ty Burrell, Julie Bowen, Nolan Gould, Ariel Winter, Sarah Hyland, Noland Gould, Sofia Vergara, Ed O'Neill, Rico Rodriguez, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet en Aubrey Anderson.
Releasedatum: 4 december 2019 (DVD)


THE ORVILLE SEIZOEN 2

Het onderzoeksruimteschip Orville staat in het jaar 2418 onder commando van Ed Mercer, kapitein namens de planeet aarde. In de 25ste eeuw behoort de aarde tot een unie van meerdere planeten met een gezamenlijke vloot van meer dan 3000 ruimteschepen. Hoewel de bonte bemanning, bestaande uit zowel mensen als ruimtewezens, alom geconfronteerd wordt met de gevaren van het universum, zijn ook alledaagse conflicten de bemanning zeker niet vreemd.

Genre: Avontuur
Cast: o.a. Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon Bortus, Halston Sage, Jessica Szohr, J. Lee en Mark Jackson.
Releasedatum: 11 december 2019 (DVD)UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron